Op stapVideo

Fotoserie: Burgemeester geeft startsein bij Grunnegerlaand Classic Rally (video)

- advertentie -

Winschoten – Zo’n 40 oldtimers vertrokken afgelopen zaterdagochtend vanaf het Martkplein in Winschoten. Zij doen mee aan de tweede editie van de Grunnegerlaand Classic Rally, die wordt georganiseerd door de Heerenzitting Winschoten. De opbrengst van de rally gaat deels naar Stichting Kinderkamp Winschoten en een deel is bestemd voor het opknappen van de speeltuin aan de Beverhof in Winschoten.

- advertentie -

Aan deze Rally doen tientallen auto’s van 25 jaar en ouder mee. Ook cabrio’s en bijzondere auto’s waren welkom. De rally is uitgezet door een professioneel bedrijf. De auto’s rijden een route van ongeveer 180 kilometer door het Grunnegerlaand over een vooraf niet bekend parcours.

Goede doelen
De deelnemers betalen 175 euro voor hun deelname. Daarnaast heeft de organisatie diverse sponsors bereid gevonden een bijdrage te leveren aan de Rally.

Publiek
De eerste auto startte vanochtend om 09.31 uur op het Marktplein in hartje Winschoten waar burgemeester Cora-Yfke Sikkema het startschot had gegeven. De finish is zaterdagmiddag om 16.30 uur gepland bij Gasterij Smits in Midwolda. En ook daar is voor het publiek gelegenheid om de auto’s te bewonderen.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button