Algemeen

Arriva kan dinsdag openbaar vervoer niet garanderen

- advertentie -

Winschoten – De vakbonden hebben voor dinsdag 28 mei een landelijke staking aangekondigd in het openbaar vervoer in het kader van landelijke pensioenacties. De gevolgen voor de dienstregeling zijn afhankelijk van hoeveel medewerkers gehoor geven aan deze oproep.

- advertentie -

Meer informatie en de verwachte impact per regio staat op de website www.arriva.nl/staking. Arriva kan de reis niet garanderen. Reizigers wordt geadviseerd om er rekening mee te houden dat er minder of geen treinen en bussen rijden. Het advies is om alternatief vervoer te regelen.

 Reisinformatie
Het is helaas niet mogelijk om aan te geven op lijn- / traject-niveau welke bussen en treinen wel of niet rijden. Reisplanners en digitale reisinformatie systemen op de haltes en perrons zijn niet up-to-date. Voor de meest actuele status per regio kijken reizigers op www.arriva.nl/staking en facebook (@ArrivaNederland).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button