Op stap

Twee Landen Regatta 2019 op het Oldambtmeer

- advertentie -

Midwolda – Aanstaande zaterdag en zondag 1 en 2 juni 2018 vindt alweer voor de zesde keer de Twee Landen Regatta plaats op het Oldambtmeer. De organisatie is een gezamenlijke inspanning van WSC Loga (GER) en watersportvereniging Oldambtmeer (WVO).

- advertentie -

Het deelnemersveld in Midwolda zal bestaan uit vele Nederlandse en Duitse zeilboten die in verschillende klassen uitkomen. Ook dit jaar zal de TOP-klasse met haar Nederlandse Kampioenschap te gast zijn op het Oldambtmeer. Daarnaast zullen de Lasers en de houten 16 m2 boten strijden voor het Groninger kampioenschap.

Bent u ook zo benieuwd naar al die kleurige en nostalgische zeilboten op het Oldambtmeer? Kom langs in de Jachthaven Midwolda en beleef het mee!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button