Algemeen

RSE telecom & ICT heeft primeur: de allereerste Vodafone Flex opdracht in Nederland

- advertentie -

Winschoten – RSE telecom & ICT is de eerste en enige cloudspecialist die de nieuwe dienst biedt een betrouwbaar en flexibel bedrijfsnetwerk, is volledig beveiligd en direct aan te passen en te activeren. Vodafone Flex  is hét nieuwe cloud- platform waarop alle Vodafone Business diensten beschikbaar worden.

- advertentie -

Netwerken op afstand beheren
“Ongekend en revolutionair” noemt directeur RSE Telecom & ICT, Joost Smits, deze nieuwe dienst. “Met Vodafone Flex beheren we op afstand het netwerk en de diensten bij onze klanten. Dat is compleet nieuw. We kunnen direct diensten zoals: Internet, telefonie en IP VPN activeren en waar nodig aanpassen. De flexibiliteit die we hiermee bieden is uniek, wijzigingen worden namelijk direct doorgevoerd met minimale wachttijden voor de klant” zegt Smits.

(Lees verder onder de foto)

Smits: “We zijn trots dat Vodafone Business ons geselecteerd heeft voor de mede-ontwikkeling en implementatie van Flex. Er zijn slechts drie partners uitgekozen om met Vodafone Flex te starten. We zijn bij de ontwikkeling betrokken geweest en enthousiast over wat we onze klanten hiermee kunnen bieden.” Slechts een paar partners in Nederland hebben of krijgen de kennis om met Vodafone Flex te kunnen (gaan) werken. “Daarom hebben we mensen opgeleid voor het beheer, het installeren, programmeren en plaatsen van de routers”, aldus Smits.

Eerste opdracht reeds opgeleverd
“We hebben bij een van onze klanten Vodafone Flex reeds opgeleverd. Hierbij hebben we het netwerk van 4 locaties voorzien van onze dienstverlening”, zegt Smits. “Daarmee zijn wij de eerste telecom & IT partner in Nederland Dat Vodafone Flex mag brengen. Dat dit is waar de markt op wacht blijkt uit het aantal opdrachten die in de afrondende fase zitten. Deze oplossing biedt veel tijdswinst en flexibiliteit, de vraag hiernaar zal alleen maar groter worden. En wij zijn er klaar voor.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button