Sport

Drie teams van Judoschool Tan-Ren-Jutsu door naar het NK Teams Judo in Nijmegen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag 25 mei werd er in sporthal de Citadel in Dedemsvaart de District Teamkampioenschappen georganiseerd. De nummers 1 en 2 van de leeftijdscategorie -12 en -15 jaar gaan door naar het NK Teams op 15 juni in Nijmegen.

- advertentie -

Judoschool Tan-Ren-Jutsu kwam met 5 teams in actie. In het ochtendblok kwamen twee jongensteams -12 jaar, het -15 meisjes team en het -12 meisjes team in actie. In 5 gewicht klassen  werd er gestreden om de medailles.

Goud: Meisjes -15 en jongens team1 -12( NK Plaatsing)
Zilver: Meisjes -12 (NK Plaatsing)
Een 4e plaats was er voor jongens team2 -12

In het middag blok was het de beurt aan het jongensteam -15 jaar. De strijd om de tweede plaats ging gelijk op. Helaas voor ons team had het andere team meer punten en moesten wij genoegen nemen met brons, wat ook een geweldige prestatie is, maar net niet genoeg voor een NK plaats.

Trainer/coach Ronnie Grave en coach Rik Fissering zijn trots op alle judoka’s en de behaalde resultaten.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button