Op stapVideo

Fotoserie: Band Alloway verplettert publiek tijdens Oerrock Festival

- advertentie -

Winschoten/Ureterp – Alloway heeft afgelopen 23 maart de finale van de play-offs voor Oerrock gewonnen. De zeskoppige band uit Oldambt mocht daardoor op Hemelvaartsdag optreden op het driedaagse festival Oerrock in Ureterp. Andere artiesten die optraden waren Jett Rebel, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Waylon, Van Velzen, Guus Meeuwis en Golden Earring.

- advertentie -

De band vetrok afgelopen donderdag met een bomvolle bus richting het Friese plaatsje. Oerrock blijft de records aaneenrijgen. De twintigste editie van het Ureterper festival trok met maar liefst 35.000 bezoekers meer mensen dan ooit tevoren.

De artiesten van Alloway waren lovend en genoten van de sfeer en gestroomlijnde organisatie. “Het is allemaal fantastisch geregeld!” zegt de trotse manager Manuël Haan tegen OldambtNu.nl. “We hebben enorm genoten, het was fantastisch om de band op zo’n podium met zoveel publiek te zien optreden.”

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button