Algemeen

UPDATE: Wegafsluitingen Oostwold Airshow

- advertentie -

Oostwold –  Er is éénrichtingsverkeer ingesteld op Oudlandseweg richting Oostwold tot Nieuwlandseweg. Vanaf dit punt is de Oudlandseweg richting  Oostwold afgesloten.

- advertentie -

Nieuwlandseweg is gestremd en dat geldt ook voor de Langeweg tussen Polderdwarsweg en Polderweg.

Voor de bebouwde kom van Oostwold gelden de volgende maatregelen. De Goldhoorn voor doorgaand verkeer afgesloten. Kern Oostwold bereikbaar voor bewoners. Parkeren langs deze straten buiten de parkeervakken is niet toegestaan.

De wegen zijn afgesloten op zondag 9 en maandag 10 juni tussen 08.00 en 17.00 uur. Met bebording worden de omleidingsroutes aangegeven.Voor alle afzettingen geldt dat alle wegen beschikbaar blijven voor hulpdiensten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button