Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Nog enkele plekken beschikbaar voor Oldambster Nachtrit

- advertentie -

Winschoten – Over 3 weken is het zover, de inmiddels 7e editie van de Oldambster Nachtrit, inmiddels een begrip in de omgeving. Een nachtelijke rit met klassieke auto’s, cabrio of andere door de organisatie goed gekeurde ludieke auto’s door de regio, met als doelstelling geld inzamelen voor het goede doel.

- advertentie -

Mark van Esveld: “Ik mocht eerst twee jaar als lid van Round Table 41 Winschoten mijn steentje bijdragen aan de organisatie van dit prachtige evenement. Bolletje pijltje hazenpeper werd ’t eens genoemd. De laatste drie jaar heb ik als deelnemer mogen ervaren hoe mooi en lastig het is om deze rit tot een goed einde te brengen, het kan verkeren zullen we maar zeggen.”

De Round Table 41 (RT41) heeft de route uitbesteed aan Business Rally Events (BRE) o.a. bekend van de Beaujolais Trophy. BRE zal haar uiterste best doen een boeiende en uitdagende rit uit te stippelen. Het bijzondere van deze rit is dat hij van zonsondergang tot zonsopkomst, dus ’s nachts wordt gereden. Bij de finish zal een ontbijt worden geserveerd. Mede door uw deelname zal de RT41 weer in staat zijn een bijdrage te leveren aan een regionaal goed doel.

Doe jij ook mee? Voor meer informatie en inschrijven zie deze website.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button