Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Orgelconcert in hervormde kerk Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Op zaterdag 29 juni geeft Vincent Hensen-Oosterdijk een concert op het Freijtag-orgel (1811) in de Hervormde kerk te Oostwold. Het thema van de avond is “Back to Bach”. Hensen-Oosterdijk neemt zijn toehoorders mee op een muzikale reis door de geschiedenis. Via muziek van componisten als Wagenaar, Mendelssohn, Haydn, C.P.E. Bach en Krebs komen we eigenlijk als vanzelf uit bij de grote meester Johann Sebastian Bach. Van hem wordt het bekende Concerto I gespeeld.

- advertentie -

Vincent Hensen-Oosterdijk (1986) studeerde aan het Prins Claus Conservatorium bij Theo Jellema en Erwin Wiersinga. Sinds 2012 is hij cantor-organist van de Nicolaïkerk in Appingedam. Ook is hij werkzaam als beiaardier in Winschoten, Veendam en Leeuwarden.

Het concert begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 10,00 euro per persoon.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button