Op stap

Geslaagd Winschoter Pinkster Event

Winschoten – Afgelopen maandag, Tweede Pinksterdag, was het gezellig druk tijdens het Pinksterevenement aan de Havenkade, Renselkade en Industrieterrein te Winschoten. Het druk bezochte evenement vond plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

- advertentie - 

Ook stond er dit jaar wederom vele activiteiten op het programma voor het hele gezin, te denken aan: braderie met rommelmarkt, live muziek, springkussens, De Pirates, schminken, demonstraties radiografisch bestuurbare trucks en meer.

Rolling Winschoten
Onderdeel van het Winschoter Pinkster Event was Rolling Winschoten, waar je als auto liefhebber zeker heen moest. Hier stonden bijzondere auto’s, zoals gepimpte / tuning auto’s van deelnemers uit Nederland, Duitsland en België. Daarnaast vond men hier ook de Barrel Area, hier konden diverse deelnemers van de welbekende Barrel Challenge met hunnen barrel bijeenkomen


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close