Algemeen

24-Jarige man fors mishandeld op de Wilhelminasingel

Winschoten – Wie heeft afgelopen zaterdagmiddag gezien dat op de Wilhelminasingel in Winschoten een automobilist werd mishandeld? De 24-jarige man zou iets na half vijf een aantal keren door de bestuurder van een zwarte VW Polo tegen het hoofd zijn geslagen en bij de keel zijn gegrepen. Dit gebeurde ter hoogte van de afslag naar het Burgemeester Schönfeldplein en moet waarschijnlijk zijn gezien door voorbijgangers.

- advertentie - 

Wat exact de aanleiding is geweest voor de mishandeling is ons tot nu toe onbekend. De 24-jarige automobilist reed naar zijn zeggen langzaam achter een aantal auto’s waarvan de laatste de zwarte Polo was. De bestuurder van die auto zou bij de ‘slinger’ in de weg ter hoogte van het Schönfeldplein op de rem hebben getrapt en daarna zijn uitgestapt.

Toen het latere slachtoffer ook was uitgestapt, naar zijn zeggen om te vragen wat er aan de hand was, volgde de mishandeling. De man zou zijn gestopt met slaan en het dichtknijpen van de keel van de 24-jarige nadat een vrouw die ook in de Polo zat had ingegrepen.

De politie komt graag in contact met mensen die een en ander hebben gezien. “U kunt ons uiteraard bellen via 0900-8844 maar u kunt ook een privebericht via deze pagina sturen. Met vanzelfsprekend dank van onze kant.”

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!