Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Acro teams vallen in de prijzen tijdens de Open Kampioenschappen

- advertentie -

Scheemda – In de Eextahal in Scheemda werden afgelopen weekend de Open Groninger Acro Kampioenschappen gehouden. Bijna 450 deelnemers van verenigingen uit heel Nederland vertoonden het hele weekend vele prachtige acrobatische oefeningen. De mascotte Pinkster Panther was ook weer aanwezig en wist de sfeer er goed in te krijgen. De organisatie was in handen van de Gymnastiek Vereniging Bato uit Winschoten en het Turninstituut uit Hoogezand.

- advertentie -

Op zaterdag waren de allerjongste deelnemers aan de beurt. Bij de E jeugd duo’s was er een mooie zilveren medaille voor Michella Masari en Ilse Mulder van Bato. Het brons ging naar Larissa Westerhof en Jannemiek Daemen van het Turninstituut. Bij de junioren trio’s E-lijn werd de eerste plaats behaald door Fleur Sassen, Vera Reinders en Sterre Kruize. Bij de duo’s junioren behaalden Eline Jonker en Melissa Karimi Golpayegani van SV Dynamica Nieuwe Pekela het zilver. Het trio bestaande uit Senna Frederiks, Ruth Roorda en Marit Veen behaalden bij de D junioren eveneens een zilveren medaille.

Op de zondag was het een lange dag met veel niveaus. Bij de duo’s D jeugd was er een eerste plaats voor Denise Hollander en Riva Werkman van Bato. Mirna van der Grind en Florianne Bakema van het Turninstituut behaalden het zilver en het brons ging naar Charlotte Hilverts en Mylene Horrel. Bij de senioren E-lijn werd het goud behaald door Myrthe Hilverts, Merle Smits en Laura Horrel.

In de D junioren klasse was het een spannende strijd. Bato-duo Guusje Jansen en Yvet Hollander gingen er uiteindelijk met het goud van door en Sarah Wilkens en Naya Nasser werden tweede. Het brons was zeer verrassend voor Rosa Masari en Anouk Haan. Bij de senioren D trio’s ging het goud overtuigend naar Dorien Dieterman, Rianne Pluim en Natascha Roossien van het Turninstituut.

In de C-lijn behaalden Ling Die Smit en Lotte Jonker van SV Dynamica een zilveren medaille met hun tempo oefening bij de senioren. Bij de junioren C-lijn wisten Cecile Korte en Lisan Huft van Bato het brons te behalen.

Het hele weekend was er een topsfeer in de hal en werd het Acro-gym seizoen succesvol en vooral met veel sportplezier afgesloten!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button