Sport

Max Benthem behaald derde plek tijdens internationaal toernooi

Winschoten/ Luxemburg – Afgelopen weekend is judoka Max Benthem van Judo Instituut Noord in de categorie tot 73 kilogram 3e geworden. Hij behaalde deze plek op een internationaal toernooi in Luxemburg.

- advertentie - 

Benthem won zijn eerste wedstrijd overtuigend met volle punt van een Belg. In de tweede wedstrijd moest hij het tegen een Schot opnemen. Deze wist Max met een wazari (een bepaalde worp) binnen te halen. Max zijn derde wedstrijd duurde acht minuten. In de judosport is dit lang. Hij moest tegen de Belg Israpil Nesirkoyev.

Max maakte in de golden score een aanval en werd teruggezet waardoor hij deze wedstrijd verloor, Israpil werd later kampioen. De wedstrijd om brons heeft Max binnen 15 sec. afgerond.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button