AlgemeenIncidenten

Illegale radiozender K.A.T. uit de lucht gehaald

- advertentie -

Westerlee – Agentschap Telecom heeft zondagmiddag samen met de politie de illegale radiozender K.A.T. (Kop als ‘N trekhoake) uit de lucht gehaald. De zender hing in een telecommast in Westerlee. De jongens verzorgden vanaf vrijdagavond hun uitzending via de 95,6Mhz in de FM-omroepband.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto)
|

Zondagmiddag omstreeks 12:40u was er op de frequentie opeens ruis te horen. De zender is in beslag genomen en de politie zal rapport opmaken.

Onbemand
Het gebeurt steeds vaker dat radiopiraten hun apparatuur “onbemand” plaatsen. Vaak ontlopen ze zo torenhoge boete’s omdat het voor de opsporingsambtenaren moeilijk te achterhalen is wie de zender heeft geplaatst.

Foto: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button