Algemeen

In juli en augustus Zomerbroezz’n met de bus

- advertentie -

Groningen/ Drenthe – In de maanden juli en augustus reizen bezoekers en inwoners van de provincies Groningen en Drenthe samen voordelig met de bus. Voor € 10,80 kunnen twee personen met één Dal-Dagkaart de hele dag op pad met de bussen van Groningen en Drenthe. Daarnaast mogen per volwassene drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen. Kinderen van 0 t/m 3 jaar reizen altijd gratis mee.

- advertentie -

Een extra voordeel is dat degenen die gebruik maken van de zomeractie Zomerbroezz’n in de maanden juli en augustus ook vóór 9 uur kunnen reizen. Je kunt dus samen met je reisgenoten vroeg op pad gaan en de hele dag gebruiken om beide provincies te verkennen en leuke bestemmingen te bezoeken.

Zomerbroezz’n is een initiatief van OV-bureau Groningen Drenthe en Qbuzz.  Afgelopen zomer maakten meer dan 100.000 reizigers gebruik van Zomerbroezz’n.

Zowel het stads- als het streekvervoer doen mee, dus ook de Qliners en Q-links. De actie is ook geldig voor de lijnen 304 en 314 tussen Groningen en Drachten.  De Dal-Dagkaart is te koop bij de chauffeur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button