Fotoserie & videoOp stap

Organisatie Zomerfestival Winschoten: “Kom naar Zomerfestival en maak het mee!”

Winschoten – Sinds 1981 is de Nacht van Winschoten een begrip in de regio. Sinds enkele jaren is de formule veranderd naar Zomerfestival Winschoten. Geen 1 nacht, maar 3 dagen feest in Winschoten. “Kom naar Winschoten en maak het mee!” zegt Arjan Kenter, woordvoerder van de organisatie.

- advertentie - 

Vrijdagavond is Zomerfestival Winschoten van start gegaan. Naast de markt en de kermis traden er meerdere artiesten op. Zoals: De Esperando’s, Qmusic De Foute Party, Martin Zemering, Q5 New Styl en het Feestteam.

Lees het hele programma hier: Programma: 3 Dagen feest tijdens Winschoter Zomerfestival

OldambtNu.nl zocht de organisatie afgelopen vrijdagmiddag op.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button