Incidenten

Politie-inzet bij tabakswinkels wegens mogelijke overval

- advertentie -

Winschoten – De politie kreeg zaterdag tegen het einde van de middag een melding van een overval bij een tabakswinkel CiGo aan de Engelstilstraat in Winschoten. Omdat hier niks aan de hand bleek, hebben de agenten ook voor de zekerheid een controle uitgevoerd bij CiGo in de Torenstraat. Ook hier bleek niks aan de hand te zijn.

- advertentie -

Uit veiligheid hadden de agenten kogelwerende vesten aan. Volgens een getuige is een buurtbewoner aangesproken door een automobilist dat de CiGo werd overvallen, zij heeft vervolgens voor de zekerheid de politie gebeld.

CiGo gesloten
Sinds eind mei is de gemakswinkel aan de Engelstilstraat gesloten. Na 25 jaar tabakswaar verkopen ging het echtpaar, de eigenaren van de zaak, met pensioen. In die 25 jaar is de winkel vier keer overvallen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button