Algemeen

Afscheid groep 8 obs de Waterlelie in Cultuurhuis de Klinker

- advertentie -

Winschoten – Precies week geleden, vorige week dinsdag, was het eindelijk zo ver voor groep 8 van obs de Waterlelie. De première van hun afscheidsfilm in de Klinker. Over de uitgerolde rode loper werden ze met een luid applaus binnen gehaald door alle genodigden.

- advertentie -

Na de film, die anderhalf uur duurde, was er een korte pauze. Na de pauze werd de quiz Kahoot! gespeeld waarbij alle leerlingen aan bod kwamen en een eigen gepersonaliseerde award kreeg samen met hun rapport en afscheidsglossy.

Maar aan alle leuke dingen komt een eind en zo ook aan deze avond, na nog een paar mooie woorden van de meester en de juf en van de leerlingen en cadeautjes voor de hun was het einde daar. De film werd mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van Omroep Viviana, Campus Winschoten, advocatenkantoor Staal & van Haarst en dansschool F2DC.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button