Cultuur

Vrijwilligers gezocht achter de schermen Onderweg naar de Toekomst

Scheemda – Voor deze indringende voorstellingen over het Oost-Groningse volk, zijn geschiedenis en zijn toekomst zoeken de makers van ‘Onderweg naar de Toekomst’ mensen achter de schermen van alle leeftijden.

- advertentie - 

‘Onderweg naar de Toekomst’ is een theaterproject waarbij het publiek in historische bussen langs diverse locaties in het Oldambt reist en tijdens verschillende voorstellingen kennismaakt met de Oost-Groninger cultuur van herenboeren, communisten, arbeiders en joodse tradities. De voorstellingen starten en eindigen in fabriek ‘De Toekomst’. Het totale project staat onder leiding van de gerenommeerde regisseur Ruut Weissman, o.a. bekend als regisseur van Paul de Leeuw, Thomas Acda en Peter Pannekoek.

Om de voorstelling draaiende te houden is de organisatie op zoek naar mensen die achter de schermen willen helpen. Er wordt gezocht naar mensen die het publiek willen begeleiden, willen helpen opbouwen, in de catering willen helpen etc. Alles om de voorstelling draaiende te houden en vlekkeloos te laten verlopen!

Wil je graag meehelpen achter de schermen bij de voorstelling ‘Onderweg naar de Toekomst’?
Meld je dan aan: ervaring is niet nodig, BHV’ers zijn bijzonder welkom! De repetities zullen plaatsvinden van 31 juli tot en met 12 augustus. De voorstellingen vinden bijna dagelijks plaats van 13 augustus tot en met 15 september: een prachtige kans om ervaring op te doen in de theaterwereld!

Je kunt je aanmelden met een e-mail naar productie@theateroverdenoord.nl of vul het contactformulier in op de website www.theaterdetoekomst.nl.

Bellen met de producent of de voorstellingsleider mag ook:
06-34591114 (Tineke Abelen, producent)
06-18903220 (Anne van der Baan, voorstellingsleider)

Wij zijn ons ervan bewust dat het om een lange periode gaat. Daarom is het niet nodig (bij voorkeur wel gewenst) dat je alle data beschikbaar bent. Er zullen roosters gemaakt worden op basis van beschikbaarheid!

 

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button