Sport

Negende Schansenloop is op 10 augustus

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De negende Schansenloop vindt zaterdag 10 augustus plaats. Deze trainingsloop over 21 en dertig kilometer voert langs verschillende schansen. De start van de dertig kilometer is om 09.30 uur bij de muziekkoepel in Bad Nieuweschans, de start van de 21 kilometer is om 10 uur bij het kanon van museum vesting Oudeschans in Oudeschans.

- advertentie -

Vanaf camping ’t Plathuis in Bourtange, waar ook douchegelegenheid is, worden de deelnemers om half negen ’s morgens per bus naar de startplaats gebracht. De finish is bij de molen in Bourtange. Onderweg zijn verschillende verzorgingsposten ingericht.

Inschrijven kan alleen bij voorinschrijving via www,schansenloop.nl De inschrijfkosten bedragen 12,50 euro, dit is inclusief busvervoer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button