AlgemeenSport

Emma Hofstee uit Finsterwolde sluit zwemseizoen goed af

- advertentie -

Finsterwolde/ Amsterdam – Tijdens de laatste wedstrijd van het zwemseizoen de Speedo Fast Water Meet in Amsterdam op 8 en 9 juli, heeft Emma Hofstee uit Finsterwolde, zwemster bij Trivia in Groningen een geweldige seizoensafsluiting gezwommen.

- advertentie -

Met 3 limieten op de korte baan, heeft ze zich verzekerd van deelname in december in Eindhoven op de Nederlandse jeugd en junioren kampioenschappen (NJJK). Ze heeft zich geplaatst voor de 50 meter vlinderslag, de 100 meter vlinderslag en de 50 meter schoolslag.

Wat een prestatie en afsluiting van een zeer succesvol en druk jaar. Een jaar waarbij Emma iedere ochtend 2 uur heeft getraind voordat de school begon, en bijna ieder weekend wedstrijden heeft gezwommen.

Er waren mooie hoogtepunten, zoals het goud op de 50 en 100 meter vlinderslag op de regionoord A kampioenschappen lange baan in Drachten en tijdens de Nederlandse jeugd en junioren kampioenschappen lange baan in juni in Eindhoven wist ze als 3e aan te tikken, en daarmee een mooie bronzen medaille op de 100 meter vlinderslag binnen te halen.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button