Sport

TC Ready organiseert tweede editie TC Ready Open

- advertentie -

Scheemda –  De tennisvereniging TC Ready uit Scheemda organiseert dit jaar voor de tweede keer het TC Ready Open van 2 t/m 8 september. Tijdens dit tennistoernooi kunnen spelers uit de regio tegen elkaar strijden in de categorieën HE / DE / HD / DD / GD, onderverdeeld in de speelsterktes 4 t/m 8 (15+). Bij voldoende aanmeldingen, wordt er in het weekend voorafgaand aan het toernooi alvast gestart met het spelen van de eerste wedstrijden.

- advertentie -

Deelnemers kunnen zich tot en met 18 augustus 20.00 uur inschrijven op Toernooi.nl. Ook niet-deelnemers zijn van harte welkom om te komen genieten van de gezelligheid en de wedstrijden, die gespeeld worden van 18.00 uur tot 23.00 uur.

Het toernooi wordt maandag 2 september om 18.00 uur sportief geopend door wethouder Erich Wüncker. Voor het laatste nieuws en updates over het toernooi kan men terecht op de Facebook- en Instagram pagina van TC Ready.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button