Cultuur

Waterbei 2019: Duo Diesel

Winschoten – Tonny Mulder en Marco Bonisimo zijn samen Duo Diesel. Gebruikmakend van verschillende disciplines zoals dans, muziek, jongleren, acrobatiek, poppentheater en meer maken ze Physical Comedy. Op zoek naar de absurditeit van het circus. Diesel speelt acts van 5 tot 60 minuten. Binnen en buiten en voor alle leeftijden. Diesel speelt op scholen, in theaters en op straattheaterfestivals. De missie is het uitvoeren van onmogelijkheden.

- advertentie - 

Gewapend met boormachines, scheerschuim en 5 grote ballen struikelen Tonny en Marco regelmatig over de rode draad van de voorstelling. Poppenspel, een pantomime en moderne dans. Met jongleren en acrobatiek, maar dan net anders. Kom mee lachen met en genieten van Duo Diesel op straat.

Dit kan nabij de Winschoter Toren om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur, elke keer een optreden van 30 minuten.

Lees ook: Programma Waterbei 2019
Op OldambtNu.nl vindt u de komende dagen over elke act een artikel.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button