Op stap

Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival

- advertentie -

Winschoten – Op 23, 24 en 25 augustus strijkt Middeleeuws Winschoten wederom neer in het Stadspark van Winschoten. Drie dagen lang worden bezoekers getrakteerd op een omgetoverd, sfeervol Stadspark. Vele duizenden bezoekers weten jaarlijks hun weg naar het festival te vinden.

- advertentie -

Het park is volledig gevuld met een Middeleeuws & fantasy markt en verschillende kampementen. Naast alle aanwezige acteurs nemen ook veel bezoekers de moeite om verkleed richting het festival te gaan. Hierdoor ademt alles de Middeleeuwse sfeer.

Er is echter nog veel meer te beleven tijdens het festival. Zo zijn er talloze muziekoptredens die ook door het gehele park plaatsvinden, op een podium of simpelweg in een veld. Enkele namen van optredende bands en artiesten zijn The Dolmen, Sunfire, Shireen, Sassenachs, De Soete Inval en nog veel meer. Ook muziekliefhebbers kunnen hun hart dus ophalen op het festival.

Ook de markt is verre van doorsnee te noemen. Kramen met namen als Metal Man Ed, Zwaardenkoning, De Steencirkel en Anastasia zijn er te vinden. Verwacht hier dus geen markt met groenten, fruit en sokken maar laat je verrassen!

Last but not least is de aanwezige Steampunk Area. De organisatie heeft in samenwerking met de Dutch European Steampunk Convention een wondere wereld naar het Stadspark gehaald. Kijk je ogen uit wanneer de Steam Punk groep tijdens één van hun tijdreizen neerstrijkt tijdens Middeleeuws Winschoten, met special guests uit onder andere de Verenigde Staten, Rusland, Japan, Nieuw Zeeland en nog veel meer landen!

Tickets zijn in veel varianten verkrijgbaar, allen via de website van het evenement: www.middeleeuws-winschoten.nl. Mis het niet!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button