Algemeen

Renselbrug van 26 augustus tot 2 september gestremd

Winschoten – Van maandag 26 augustus 06:00 uur tot en met maandag 2 september 06:00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de brug over de Rensel bij Winschoten (N367). Op de brug moet het asfalt vervangen worden. Ook wordt de brug schoongemaakt. Vanwege de werkzaamheden wordt de brug voor al het verkeer gestremd.

- advertentie - 

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer uit noordelijke richting met borden omgeleid door Winschoten via de volgende route: Beertsterweg, Wilhelminasingel en de Blijhamsterweg. Verkeer vanuit zuidelijke richting wordt in tegengestelde richting omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de brug, maar met hinder.

Scheepvaart
Tijdens de werkzaamheden is de brug beperkt beschikbaar voor de scheepvaart. Op maandag 26 augustus is er oponthoud van maximaal twee uur mogelijk. De brug is op dinsdag 27 augustus gestremd van 8:00 uur tot en met woensdag 28 augustus 09:00 uur. Tot maandag 2 september kan er nog oponthoud van maximaal een uur voorkomen in verband met werkzaamheden.

Weer
De werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij slechte weersomstandigheden worden de werkzaamheden uitgesteld naar woensdag 28 augustus.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over werkzaamheden op www.groningenbereikbaar.nl.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!