Cultuur

Waterbei 2019: WKC goes wild USA!

- advertentie -

Winschoten – De Winschoter Kunstrolschaats Club (W.K.C.) is opgericht in 1961 en staat bekend door haar uitvoeringen op rolschaatsen en dans in “De Klinker” met “The Lion King”, “Aladdin” en het afgelopen jaar met “CAT’s” waarbij zowel afdeling dans van het kunstencentrum als jeugdcircus Santelli haar medewerking verleende.

- advertentie -

Ook wordt er deelgenomen aan wedstrijden vergelijkbaar met het kunstrijden op het ijs. Kunstrolschaatsen leren kan al op hele jonge leeftijd.

Tijdens de optredens op Waterbei geven ze alvast een preview van enkele shownummers die gereden worden op hun eindshow. Dit doen ze op het Burg. Schönfeldplein om 12.00 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.

Voor meer informatie omtrent trainingen, zie www.rollershow.nl of de Facebookpagina (Winschoter Kunstrolschaats Club).

Lees ook: Programma Waterbei 2019
Op OldambtNu.nl vindt u de komende dagen over elke act een artikel.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button