Algemeen

Uw nieuwsbericht op OldambtNu.nl?

- advertentie -

Heeft u iets interessants of nieuws te melden vanuit uw vereniging, instelling, club, bedrijf of organisatie? Dan kunt u terecht bij OldambtNu.nl! OldambtNu.nl, dat zich vooral richt op online berichtgeving, wordt dagelijks bezocht door groot publiek. Met gemiddeld ruim 13.000 bezoekers per dag, op de website en in de app, wordt uw bericht dan ook goed gelezen.

- advertentie -

U kunt uw tekst mét (horizontale, liggende) foto insturen naar het mailadres: pers-berichten@oldambtnu.nl.

De redactie houdt, ten behoeve van de leesbaarheid, het recht voor de lengte van aangeleverde teksten in te korten. De foto’s die u meelevert mag OldambtNu.nl rechtenvrij gebruiken. De naam van de fotograaf kan uiteraard vermeld worden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button