Cultuur

Waterbei 2019: Vliegende honden bijten niet

- advertentie -

Winschoten – Hilaria presenteert een mix van frisse nonsens en knotsgekke kolder. Hoe bereid je een voorstelling voor ’Vliegende honden bijten niet’? Men neme een roedel van zelf gefokte honden van schuimrubber, voeg daarbij een aantal circus- en goochelattributen zoals hoepels, rood velours en franje. 

- advertentie -

Klop dit op tot een luchtige mousse van korte komische acts en kruid ze met frisse nonsens en knotsgekke kolder. Roer er vervolgens live muziek doorheen en laat er dan twee variétéartiesten op los, zo nodig bijgestaan door een aantal vrijwilligers (laat die wel even wellen!).

Het resultaat is een verwarrende chaos van honden en toeschouwers, opgediend als een groot feest met veel humor! Dit vindt een uur lang plaats bij de HEMA om 13.00 uur en 15.00 uur. 

Lees ook: Programma Waterbei 2019
Op OldambtNu.nl vindt u de komende dagen over elke act een artikel.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button