Sport

Gratis tapdancelessen bij Kunstencentrum De Klinker

- advertentie -

Winschoten – De zomervakantie is achter de rug en de danslessen zijn bij Kunstencentrum De Klinker weer in volle gang. Het Kunstencentrum biedt naast ballet-, jazz- en streetdancelessen ook tapdancelessen. Iedere woensdagmiddag en -avond worden de leukste ritmes met de voeten gemaakt tijdens tapdance. Lijkt het je leuk dit eens te proberen? De hele maand oktober kun je gratis deze lessen volgen.>

- advertentie -

Met tapdansen maak je muziek met je voeten. Door de ijzertjes onder de dansschoenen hoor je elke pas. Gevoel voor maat en ritme zijn dus belangrijk. Tapdance is een echte showdans waarbij je ontspannen moet kunnen bewegen. Tijdens de gratis lessen maak je kennis met tapdance en ervaar je zelf hoe leuk het is.

De lessen worden gegeven op woensdag:
16.30 – 17.30 uur 7 t/m 9 jaar
19.00 – 20.00 uur 10 t/m 14 jaar
20.00 – 21.00 uur Volwassenen

Klik, klak, hop! Trek danskleding aan waarin je goed en flexibel kunt bewegen en doe in oktober mee met de gratis tapdancemaand. Tapschoenen zijn deze maand aanwezig, zodat je eerst kunt proberen, voordat je zelf schoenen aanschaft. Aanmelden hoeft niet: je kunt gewoon naar de les in de balletstudio komen op de 2de verdieping van Cultuurhuis De Klinker. Heb je nog vragen: stuur dan een mail naar kunstencentrum@indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button