Fotoserie & videoSport

Fotoserie: Steps, rolstoelen en rolschaatsen bij eerste FunRUN

Winschoten – Vrijdagavond vond de eerste editie van de FunRUN plaats. Aan het evenement deden zo’n 100 mensen mee. Zowel lopen als rennen was toegestaan bij de FunRUN. Op allerlei manieren werd deelgenomen aan het evenement. Deelnemers reden de vijf kilometer op steps, rolschaatsen en in rolstoelen. Sommige deelnemers droegen ook lampjes bij zich.

- advertentie - 

“Om 20.00 uur was de primeur van de FunRun. Van sjeiks tot uitgedoste rolstoelers, wandelaars en hardlopers, minifietsers, allen genoten op hun manier van de FunRun.” aldus de woordvoerder van het evenement. “Wij kijken terug op een geslaagde vrijdagvond!”

Of de FunRUN volgend jaar weer georganiseerd wordt is op dit moment nog niet bekend.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close