Algemeen

Zit-actie voor minima in Kringloop “De Snuffelshop” in Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Bij Kringloop “De Snuffelshop” van Stichting Eerste Hulp is deze week een “zit-actie” gaande. Met deze actie wil de stichting geld inzamelen ten gunste van de minima in deze omgeving. De hulpvraag neemt nog steeds toe en daar zitten ook veel spoedhulpvragen bij. Door nu geld in te zamelen hopen ze de komende maanden weer veel mensen te kunnen helpen.

- advertentie -

Er zijn 2 vrijwilligers van de stichting die 6 dagen lang in de winkel op een verhoogd plateau gaan zitten. Tijdens deze dagen krijgen ze 4 keer per dag 10 minuten en eenmaal 45 minuten pauze. Verder mogen zij hun plaats niet verlaten. Afgelopen maandag om 10.00 uur is dit begonnen en het zal duren tot zaterdag 17.00 uur.

De actie is te volgen via deze Facebookpagina waar eveneens wordt opgeroepen om even te toeteren of te bellen als u langs rijdt. Ook verloten ze elke dag een heerlijke taart onder de kijkers.

Doneren kan in de winkel aan de Provincialeweg 19 te Heiligerlee. Wilt u helpen maar kunt u niet langs komen? Donaties per bank zijn ook meer dan welkom op rekeningnummer NL64RABO0311197019 t.n.v. Stichting Eerste Hulp onder vermelding van “Zit-actie”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button