Incidenten

Wederom meerdere afvalcontainers in brand

- advertentie -

Winschoten – Brandweer Winschoten moest in de nacht van zaterdag op zondag twee maal uitrukken voor een containerbrand. De eerste werd gemeld rond 04.00 uur aan de Trekweg in Winschoten, hier bleek een papiercontainer te branden.

- advertentie -

Zo’n 1,5 uur later gingen de piepers weer, deze keer voor een containerbrand aan de Venne in Winschoten. Ook hier brandde een container. Beide branden heeft de brandweer samen met de politie weten te blussen.

(Lees verder onder de foto)

Of er een verband is met de branden in de containers van zo’n 3 week geleden is niet bekend.

Lees meer:
Brandweer blust op meerdere plekken brandende containers
Wederom containerbrand in Winschoten

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button