Incidenten

UPDATE: Veel schademeldingen na spoor van vernielingen

- advertentie -

Finsterwolde/ Ganzedijk – Wederom was het raak, dit keer niet in Winschoten maar in Finsterwolde en Ganzedijk. In de nacht van zaterdag op zondag zijn bij diverse voertuigen ramen ingegooid. Maar ook bij een paar woningen kwam er een steen door het raam, zoals bij Kapsalon Harma.

- advertentie -

De auto’s stonden geparkeerd aan de Ekamperweg en de Hoofdweg in Finsterwolde en in diverse straten in Ganzezijk. De politie kwam ter plekke om onderzoek te doen. Geruchten doen de ronde dat er aanhoudingen zijn verricht. Volgens de woordvoerder van de politie is dit onjuist en zijn ze bezig met een onderzoek.

De politie adviseert de gedupeerden om aangifte te doen. Dit kan via deze website. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Lees ook: Spoor van vandalisme in Winschoten

Is er bij jou ook schade? Laat het ons weten via redactie@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button