Sport

Uitslagen Lutje Run zijn verloren, organisatie: “Dit is een erg vervelende situatie”

- advertentie -

Winschoten – Het is al anderhalve week geleden dat de Rabobank Lutje Run voor het eerst op het Marktplein in Winschoten werd gelopen. De organisatie ontving alleen maar lof over deze verandering, echter ging er ook iets mis.

- advertentie -

Bij het uploaden van de uitslagen van de Rabobank Lutje RUN is het bestand erg beschadigd. Bij Mylaps hebben ze samen met een externe specialist dit geprobeerd te herstellen, echter zonder het gewenste resultaat, het bestand was te erg beschadigd. Een drama voor alle jeugdige deelnemers, de organisatie van de RUN en met name voor de commissie Lutje RUN.

De organisatie: “Dit is een erg vervelende situatie voor iedereen. Als organisatie hebben wij hier behoorlijk mee in de maag gezeten. Piet Vrijenhoek van de commissie Lutje RUN heeft voor zover mogelijk aan de hand van beschikbare camerabeelden de eerste drie winnaars kunnen terughalen. Dit is natuurlijk niet wat wij als organisatie, Sportscom en MYlaps voor ogen hadden, maar we zijn de commissie dankbaar dat dit nog zo gereconstrueerd kon worden. Namens de organisatie van de RUN, Sportscom en Mylaps onze excuses.”

Wat betreft de geprinte lijsten met uitslagen, die op de bewuste avond waren opgehangen, hebben ze ook navraag gedaan. Deze zijn niet bij Sportscom, de organisatie of de commissie Lutje Run.

Voor de uitslagen van alle eerste 3 winnaars www.runwinschoten.nl (startpagina onder update uitslagen)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button