Algemeen

LHBTI Feest Out & Proud voor jong en oud

- advertentie -

Winschoten – De Regenboogweek in Oldambt start dit jaar met een spetterend feest. Iedereen die diversiteit een warm hart toedraagt is van harte welkom. Met Easy Rock ’n Roll door Thecla Brakel en swingende muziek van DJ Dusty.

- advertentie -

Roze 50plus Oldambt wil een bijdrage leveren aan het welzijn van roze 50-plussers door het bieden van ontmoetingsmogelijkheden, vertrouwelijke gesprekken en het organiseren van gezamenlijke activiteiten alsmede door zich in te zetten voor de bewustwording en ondersteuning van de omgeving van roze 50-plussers in onder meer zorg- en welzijnsinstellingen.

Het feest vindt plaats in de HarbourClub aan de Havenkade West 3 te Winschoten en barst los om 20.30 uur. De toegang is gratis, evenals de bitterballen.

Andere evenementen die in de Regenboogweek georganiseerd worden zijn een LHBTI-Film (Carmen & Lola) op dinsdag 8 oktober in Cultuurhuis De Klinker om 20.00 uur en op vrijdag 11 oktober wordt ’s ochtends om 08.30 uur de regenboogvlag gehesen bij het gemeentehuis.

Voor meer informatie: https://www.roze50plusoldambt.nl/

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button