Algemeen

Praktijkschool Dollard College viert een feestje!

- advertentie -

Winschoten – Donderdag 26 september werden twee strip-kunstwerken van Dominique van Beek, leerling groep 5 Dollard College Bovenburen, onthuld in de vernieuwde kantine van de school.

- advertentie -

Dominique heeft in klas 4 stage gelopen bij het Stripmuseum in Groningen. Haar tekentalent werd daardoor nog beter. Dominique ontwierp in opdracht van de school het kunstwerk ‘Praktisch de beste’ en gaf hiermee uiting aan de slogan van de school. Daarnaast ontwierp ze op eigen initiatief ook het kunstwerk ‘Vrije Tijd’. Beide kunstwerken hebben nu een mooie plek gekregen in de school.

Het Dollard College maakte van de onthulling een officieel moment. Tijdens de ochtendpauze onthulde Dominique samen met mevrouw Gotlieb, leerkracht van de school, beide kunstwerken. Het feestje werd gevierd met een ijsje en Dominique kreeg een cadeautje. Leerlingen en het team van de school zijn trots op Dominique.

Vernieuwde kantine
De praktijkschool heeft in januari 2019 de kantine vernieuwd.  De leerlingenraad van Dollard College Bovenburen heeft samen met de leerlingen voorstellen aangedragen, zodat de kantine naar hun ideeën werd ingericht. Er is een kleurig geheel ontstaan met leuke zithoeken. De kleurige strip-kunstwerken van Dominique maken het geheel compleet. Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen tijdens openingstijden van de school beide kunstwerken bekijken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button