Op stap

Vandaag: Winschoter Duitse dag; steeds groter en groter

- advertentie -

Winschoten- Vandaag is het weer zo ver! Vele Duitsers komen naar hartje Winschoten om hun vrije feestdag te vieren. Niet alleen de Duitse maar ook de Nederlandse bezoekers komen hier steeds meer op af, want iedereen is natuurlijk van harte welkom!

- advertentie -

Drukte
Winschoter Duitse dag 3.0, staat bekend om de drukste van de drie. Uiteraard staan daarom deze dag de verkeersregelaars wederom paraat om het verkeer zo goed mogelijk te begeleiden.

(Lees verder onder de foto)

Vermaking
Om iedereen te vermaken zijn er diverse entertainers, muzikanten en straatartiesten. Volgens de organisatie, die in handen ligt bij Zweep Events, komen er vandaag onder andere bijzondere voertuigen en personages van het Steamtime Fantasy Papenburg door het centrum.

De activiteiten zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button