Incidenten

Potloodventer die weken lang tienermeisjes lastig viel is 24-jarige man uit Oldambt

Oldambt/ Assen – De man die de afgelopen weken tienermeisjes in Drenthe schrik aanjoeg door langs fietspaden te masturberen lijkt te zijn aangehouden. De politie heeft vrijdagochtend een 24-jarige man uit de gemeente Oldambt opgepakt die hiervan wordt verdacht. Dat meldt Dagblad van het Noorden op hun website.

- advertentie - 

In augustus werd een 17-jarig meisje uit Gieten lastig gevallen. Op het fietspad tussen Eexterhalte en Gieten was volgens haar een man die haar elke keer aankeek. De man stond naast een grijze auto, waarmee hij het meisje onderweg meermaals inhaalde. Ze onthield het kenteken en deed een melding bij de politie. De politie ging langs de man en sprak hem aan op zijn gedrag.

Daarna kwamen bij de politie opnieuw meldingen en aangiften van jonge Drentse meiden binnen over een man in een grijze auto. Dit keer stond hij niet alleen te kijken, maar toonde hij ook zijn geslachtsdeel.

De politie kon de man niet aanhouden omdat er geen strafbare feiten waren geconstateerd. De verdachte werd vrijdagochtend op het politiebureau van Assen uitgenodigd. Toen hij zich daar meldde, werd hij door de politie aangehouden.

Lees het hele verhaal op de website van het Dagblad van het Noorden. 

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button