Incidenten

Bewoner wordt wakker van geschreeuw en vindt man in sloot

Winschoten – Een bewoner van de Dassenwissel in Winschoten is in de nacht van vrijdag op zaterdag wakker geworden van een man die aan het schreeuwen was. De man nam poolshoogte en vond een man achter zijn woning in de sloot.

- advertentie - 

De man kon op eigen kracht niet uit de sloot komen. De bewoner hielp de man met een ladder. De inmiddels ingelichte hulpdiensten kwamen ter plaatse en hebben de man gecontroleerd in een ambulance. De man is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Scheemda.

De brandweer rukte groots uit, waaronder met de duikers en een hulpverleningsvoertuig uit Groningen en het oppervlakte reddingsteam uit Finsterwolde. Uiteindelijk is alleen brandweer Winschoten ter plaatse geweest.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button