Gemeente

Vrijwilligersvacaturebank start campagne #Talenteerst met ‘de duim’

- advertentie -

Winschoten – Dit jaar wordt voor het eerst ‘de duim’ uitgereikt tijdens het vrijwilligersfeest dat op 20 november plaats zal vinden op de feestlocatie In den Stallen in Winschoten. De prijs wordt ter beschikking gesteld door CHOG (Christelijke Hulpverlening Oost Groningen) en is een extra teken van waardering voor de inzet van vrijwilligers in Oldambt.

- advertentie -

Om inwoners op te roepen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te nomineren wordt vandaag het  promotiefilmpje ‘de duim’ gelanceerd op social media.  Met de lancering van de promotiefilm  wil de Vrijwilligersvacaturebank van Sociaal Werk Oldambt echter niet alleen inwoners van Oldambt oproepen om te nomineren. De lancering is ook de kick-off voor de promotiecampagne #Talenteerst.

#Talenteerst
Met de campagne wil de vrijwilligersvacaturebank enerzijds vrijwilligersorganisaties bewust maken van de talenten die vrijwilligers te bieden hebben en ze enthousiasmeren om plek te bieden aan vrijwilligers die wellicht dingen net even iets anders  aanpakken of te kampen hebben met fysieke en mentale hindernissen die genomen moeten worden.

Anderzijds wil zij inwoners van Oldambt oproepen om vooral hun eigen talent in te gaan zetten. Ook als je een ‘beperking’ hebt of op wat voor manier net even een duwtje in de rug nodig hebt.

Promotiefilm de Duim
De promotiefilm is een samenwerking tussen dagbestedingswinkel Eigenhandig van CHOG inWinschoten en Sociaal Werk Oldambt. Op vrijwillige basis is de film gemaakt door een bewoner van de kleinschalige zorginstelling het Anker in Midwolda.

Advies op maat
Wie vrijwilligerswerk wil gaan doen in Oldambt heeft de mogelijkheid via  www.vrijwilligersgroningen.nl zelf te reageren op vacatures. Daarnaast kan men een adviesgesprek in de Boschpoort plannen met één van de adviseurs van het vrijwilligerssteunpunt. Dit kan door een mailte sturen naar  vrijwilligerswerk@sociaalwerkoldambt.nl,te bellen naar Sociaal Werk Oldambt (0597) 421 833 of u te melden bij de Boschpoort aan het Boschplein 2.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button