Algemeen

Bakker Zuidveld agro Winschoten in RTL4-televisieprogramma “Ik zou wel eens willen weten”

- advertentie -

Winschoten – Bakker Zuidveld agro in Winschoten is op 20 oktober te zien in het RTL4-televisieprogramma Ik Zou Wel Eens Willen Weten. Het televisieprogramma zendt een item uit waarin deze Noord-Nederlandse specialist in agrarische verzekeringen ingaat op de kijkersvraag ‘hoe ga je om met de risico’s van een boerenbedrijf?’

- advertentie -

Het team van Ik Zou Wel Eens Willen Weten was afgelopen zaterdagmiddag te gast bij Bakker Zuidveld. Agrarisch adviseur John Zuidveld sprak met met presentatrice Leonie Hesselink over de risico’s van het boerenbedrijf en agrarische verzekeringen. Er werden zo’n vier uur lang opnames gemaakt voor het item met een duur van zo’n drie minuten.

Tijdens de opnames stapten John en Leonie samen op de trekker van Zuidveld, die naast verzekeringsadviseur ook agrarisch loonwerker is. Samen reden ze naar akkerbouwbedrijf Onnes in Finsterwolde, waar Zuidveld sprak over risico’s van agrarische bedrijven. Akkerbouwer Leendert Jan Onnes vertelt in de reportage dat hij zich graag laat adviseren door een assurantieadviseur die kennis heeft van de agrarische praktijk.

Ik Zou Wel Eens Willen Weten
RTL4-televisieprogramma Ik Zou Wel Eens Willen Weten besteedt aandacht aan diverse sectoren in het bedrijfsleven. Per uitzending komen verschillende ondernemers aan het woord, die in de vorm van het beantwoorden van kijkersvragen de kijker informeren over allerhande zaken in de branche.

Ik Zou Wel Eens Willen Weten met het item over Bakker Zuidveld wordt uitgezonden op RTL 4 op zondag 20 oktober om 11.50 uur. De herhaling van het programma is te zien op zaterdag 26 oktober om 11.00 uur, ook op RTL 4.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button