Op stapVideo

Fotoserie: Geslaagde Wandeltocht Reiderwolde

- advertentie -

Beerta – Op zondag 13 oktober werd voor de 10e keer de Reiderwolder Wandel- en Nordic Walking Tocht gehouden. Ondanks de regen meldden zich hier 115 deelnemers voor aan.  De organisatie was in handen van Coop Wijsbeek en Nordic Walking Centrum Oost Groningen.

- advertentie -

De routes van 7, 14 en 19 km werden aangegeven met gekleurde bordjes. Het startpunt van de tocht was bij Restaurant Smederij 1872 en daar eindigde deze ook. Er was veel afwisseling tijdens de tocht, met de paden soms verhard maar veelal over leuke bospaadjes en langs een mooi stukje natuur. Halverwege was er een pitstop in Partycentrum Finnewold en in `t Speulparadies in Beerta.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button