Cultuur

Dichtersavond in de HarbourClub op 21 november

- advertentie -

Winschoten –  Poëzie bloeit in ’t Oldambt. Op 21 november kunt u genieten van gedichten onder het genot van een hapje en een drankje in de gezellige HarbourClub aan de haven in Winschoten. Stadsdichteres van de gemeente Oldambt Bianca Holst organiseert weer een avontuurlijke Poëzie avond met dichters van dichters-collectief “Dichter bie ons” en gasten uit de regio.

- advertentie -

Bent u nieuwsgierig naar de gedichten die u gemist hebt op het Rozenfestival en in de musea van Heiligerlee die speciaal voor die gelegenheden geschreven zijn, dan is dit een mooie herkansing. Aan de haven is er veel beweging. Het is een levendige bron van inspiratie om te schrijven over het scheiden van wegen of weer samen komen.

Zin in een poëtische avond vol verlangen naar het verre, koffers met heimwee, golven van melancholie
en stormachtig weerzien? Ga mee op reis met dichters en laat je vervoeren in hun woorden en zinnen. Op deze avond worden ook muzikanten uitgenodigd die kunnen improviseren bij de gedichten. Dichters en muzikanten kunnen zich opgeven bij lampje@biancaholst.nl of langs komen in het Dichterscafé op zaterdag 2 november om 10.00 uur in de Bibliotheek Winschoten.

Aanvang: “Dichters bie ons aan de haven” 20.00 uur tot 22.30 uur
Adres:  Havenkade West 3 9672 BB Winschoten
Info: Dichter bie ons

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button