Cultuur

Winschoter auteur Sander Blom debuteert met politiethriller Bezeten

- advertentie -

Winschoten – De uit Winschoten afkomstige schrijver Sander Blom debuteerde afgelopen week met zijn eerste boek. Bezeten, zoals de politiethriller heet, speelt zich af in het Oldambt en gaat over rechercheur Daniël. Als op een verlaten akker het lichaam van een veertienjarig meisje wordt gevonden, hoopt hij de leiding over deze zaak te krijgen.

- advertentie -

vDe chef besluit anders en Irene wordt vanuit Rotterdam ingevlogen, terwijl Daniël tandenknarsend toekijkt. Wanneer er opnieuw een slachtoffer valt, besluit Daniël met gevaar voor eigen leven zelf initiatief te nemen.

Het boek is uitgegeven via Loft Books, een imprint van de Amsterdamse uitgever Ambo Anthos. Loft Books geeft boeken alleen digitaal uit, wat betekent dat Bezeten in eerste instantie alleen als ebook te verkrijgen is en vanaf later deze maand ook als audiobook.

Vorig jaar maakte Sander Blom een boektrailer bij zijn verhaal. Destijds filmde hij met een professionele filmcrew op een akker naast Hongerige Wolf en monteerde hij een spannende trailer (hier te vinden) om het verhaal bij uitgevers onder de aandacht te brengen.

Dat is dus gelukt. Bezeten is vanaf nu verkrijgbaar via Boekenwereld.com, Bruna.nl, Bol.com en alle andere online kanalen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button