Op stap

10e editie van Midwinterwol in Winschoten

Winschoten – In 2009, op vrijdag 17 december om precies te zijn, begon Midwinterwol als een klein gezellig wolfeestje in buurthuis De Riggel in Boven Pekela met wat regionale deelnemers. Nu, na 10 jaar is Midwinterwol uitgegroeid tot een groots tweedaags internationaal en feestelijk wolevenement van en voor alle liefhebbers van wol, spinnen, breien, haken, vilten, weven en verven.

- advertentie - 

Op 13 en 14 december wordt de grote hal van manege De Dollard in Winschoten gevuld met 90 standhouders uit Nederland, België, Duitsland, Engeland, Wales en de Oekraïne. Er zijn verschillende workshops te volgen en demonstraties te zien. En natuurlijk zijn ook de Alpaca’s weer van de partij. Dit jaar krijgen ze gezelschap van een 20tal prachtige schapen van bijzondere rassen.

Veel standhouders doen in het kader van ’10 jaar Midwinterwol’ een aantrekkelijke jubileumaanbieding. Dus mis het niet. Beide dagen van 10.00-17.00 en de entree is 7 euro. Parkeren kan aan de Papierbaan in Winschoten, met Oldtimer bussen wordt het vervoer geregeld naar de manege en weer terug. Voor meer informatie zie www.midwinterwol.nl

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!