AlgemeenOp stap

Vandaag: Sinterklaas zet voet aan wal in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In opdracht van Handel & nijverheid Winschoten organiseert Rainbow Events “De Sinterklaas intocht Winschoten”. Vandaag, 16 november, zal sinterklaas met zijn zwarte pieten weer voet aan wal zetten in Winschoten.

- advertentie -

Lees ook: Vol verwachting klopt ons hart.. Sinterklaasintochten Oldambt

Net als voorgaande jaren beloofd het weer een super spektakel te worden. Sinterklaas en zijn pieten komen om 13.30 uur in de haven van Winschoten aan. Van daaruit zal het gezelschap een route afleggen door het centrum van Winschoten.

Ook dit jaar is er weer gedacht aan de kinderen die alleen glutenvrij pepernoten mogen hebben.
We hebben twee pieten in groene pakken die glutenvrij pepernoten uitdelen.

Daarnaast is er speciaal aandacht voor kinderen in een rolstoel deze krijgen van de organisatie een plaatsje binnen de dranghekken zodat ze ook van alles kunnen genieten.

Vanaf 14.00 uur start het voorprogramma op het feestplein naast de Hema. Hier zal Sinterklaas en zijn Pieten omstreeks 14.45 uur worden verwelkomt door burgemeester Cory-Yfke Sikkema, de dansers van Stichting Dansplezier, DJ Barry en PJ Masks (Pyjama Helden) bekent van Disney Channel.

Route na aankomst:
Vanaf Haven Westkade – Renselkade over de brug – achter de Jysk langs – tussen AH en Kwantum door richting de MC Donalds – oversteek richting Burg Schönfeldplein – Marktplein -Blijhamsterstraat – Poortstraat – Torenstraat – Langestraat (Hema Podium) – (na optreden) Langestraat – Oldambtplein – Engelstilstraat – Mauritsstraat – Nassaustraat – Oldambtplein – Venne – weekmarkt – winkelcentrum ’t Rond (einde intocht)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button