AlgemeenFotoserie & videoOp stap

Fotoserie: Gillende deelnemers tijdens Spooktocht in ‘De Hoogte’ in Heiligerlee (video)

Heiligerlee –  Na enkele maanden voorbereiding kon afgelopen zaterdag eindelijk de Halloween spooktocht in Heiligerlee plaatsvinden. De tocht van zo’n 4 kilometer ging door de bossen van De Hoogte in Heiligerlee. De organisatie van het evenement was in handen van feestcomité De Kloosterboertjes en Stichting Activiteiten Werkgroep Westerlee (SAWW).

- advertentie - 

De 260 deelnemers gingen van start bij het plaatselijke voetbalveld en eindigden na een uur gelopen te hebben bij de ijsbaan. “Het is de tweede keer dat wij dit samen doen met SAWW.” zegt Nick van der Laan namens De Kloosterboertjes. “Het is wederom een groot succes! We kijken uit naar volgend jaar, dan gaan we het organiseren in Westerlee.”

Langs de route in het bos zaten ongeveer 40 spoken verscholen in de bosjes. Het gegil van de deelnemers was in de verre omtrek te horen. “Wij willen dan ook namens beide organisaties van deze spooktocht iedereen bedanken voor zijn bijdrage hierin” aldus Nick.

Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.
(Foto’s onder de video)

 

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!