Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

25 jaar Radio Winschoten: Radio Winschoten en Sinterklaas (2)

- advertentie -

Winschoten – Vorige week hebben we uitvoerig bericht over de verslaggeving van het voor de kinderen grootste evenement van het jaar, de intocht van Sinterklaas.

- advertentie -

In  1991  werd de Sint ontvangen door de jongste verslaggever ooit bij onze omroep en ik denk ook van Nederland. Wladimir Koetse maakte al enige tijd deel uit van de Actueel redactie en onder de vleugels van Wiebe Klijnstra, leerde hij de eerste kneepjes van het verslaggevers vak.

Op deze foto zien we hem met zijn  mentor en die dag technische ondersteuning van Gert Schomaker.

(Lees verder onder de foto)

Het was voor Wladimir een absolute belevenis om samen met de Sint dor Winschoten te mogen toeren en dat allemaal in een open koets. In de tussentijd moest hij natuurlijk wel zijn best doen als “objectief verslaggever.

(Lees verder onder de foto)

Dit aanstormende talent heeft een aantal jaren actief deel uitgemaakt van de toenmalige redactie Actueel.

(Lees verder onder de foto)

Tot slot een amusante foto uit een latere periode van de nieuwsredactie van Radio Winschoten, met toenmalig eindredacteur Martien de Vries (oud directeur van de Winschoter bibliotheek) en verslaggeefster Joy Haan. Een bijna perfecte imitatie van James Bond en Miss Moneypenny.

(Lees verder onder de foto)


Laat ons weten welke onderwerpen of gebeurtenissen u nog graag eens de revue wilt zien passeren. Reacties graag naar jankeitz@gmail.com.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button