Incidenten

Brandweer in Finsterwolde organiseert informatieavond op zoek naar versterking

- advertentie -

Finsterwolde – De brandweer in Finsterwolde organiseert op woensdag 18 december een informatieavond voor inwoners uit de omgeving die overwegen vrijwilliger te worden. In principe kan iedereen vrijwilliger worden.

- advertentie -

Mannen en vrouwen tussen de 18 en 50 jaar die de kazerne binnen 7 minuten kunnen bereiken zijn van harte welkom. De informatieavond duurt van 19.00 tot 21.00 uur en vindt plaats in de brandweerkazerne in Finsterwolde aan Bospad 1.

Vrijwilligers gezocht
In Finsterwolde zijn 18 vrijwilligers actief. Brandweervrijwilligers komen niet alleen bij brand in actie. Als de pieper gaat, kan er van alles aan de hand zijn. Ook bij stormschade, rampen, ernstige verkeersongevallen wordt de hulp van de brandweer ingeroepen.

Voor wie?
De ideale vrijwilliger is een man of vrouw, woont en werkt in de buurt van de post en kan zich snel vrijmaken om op onverwachte momenten uit te rukken. Jong of iets ouder, ongeacht welk beroep je uitoefent.

Kom naar de informatieavond
Geïnteresseerd, maar weet je niet zeker of het wat voor je is? Neem dan contact met op ploegchef Pieter Timmer via 06 21 83 68 12. Of kom langs op de informatieavond. De brandweer gaat graag met je in gesprek over het vak!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button