Op stap

Vrouwen aan het woord in de voorstelling De Verleiders Female

- advertentie -

Winschoten – De Verleiders maken stukken over macht, maar één onderwerp hebben ze tot nu toe laten liggen: de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. De Verleiders Female brengen daar verandering in. Vijf krachtige vrouwen: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal belichten op humoristische wijze en met kennis van zaken kwesties als #MeToo, ongelijke betaling, verdeling van zorgtaken, verholen seksisme en het glazen plafond. De voorstelling is vrijdag 6 december om 20.15 uur te zien in De Klinker.

- advertentie -

De voorstelling is gebaseerd op het bekende en beproefde ‘Verleiders’-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. Energiek, vilein en kritisch. Regisseur Tom de Ket: “Na zes spraakmakende Verleiders-voorstellingen met mannen is het nu tijd voor de vrouwen. Ik dacht altijd dat ik vrij geëmancipeerd was. Maar na het werken met deze vrouwen weet ik dat dat tegenvalt. Dit stuk gaat over blinde vlekken waar flink in gewreven wordt”.

Nieuwsgierig? Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen via www.indeklinker.nl of de theaterkassa (0597-700270).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button